10 augusti 2008
18:00

Selånger FK U

Referat: Kubikenborgs IF U - Selånger FK U

Till denna match hade vi svårt att få ihop spelare pga skador och sjukdomar. Men dom som spelade gjorde en kämpainsats och vi kunde inkassera 3 nya poäng. I sista stund kallade vi in Patrik Sivertsen som inte tränat på länge. Han fick ca 55 minuters speltid och lär väl ha svårt att gå i morgon.

I halvtid ledde vi med 1-0 och det så ganska bra ut.
Innan vi gick in för spel i andra halvlek fick vi stuva om i laget då Adam mådde dåligt, Viktor mådde illa och Emil N hade ont i en ljumske.

Vi flyttade upp Emil på topp. Redan efter 3 minuter hade han gjort mål. 2-0 i det läget kändes bra. 2 minuter senare blev det 3-0 med hjälp av en Selånger spelare. Då såg allt bra ut. Men så i den 22 minuten gör Selånger 3-1 och 6 minuter senare 3-2. Då var dom pågång och det blev lite oroligt i vårt lag.

Men så drev Niklas Nygren upp ett anfall och spelade fram Emil som kunde göra 4-2 och frälsa oss. Sen orkade inte Selånger resa sig. Sista målet fick A-lagsspelaren Erik Senestad göra.